Over ons

MET LIEFDE EN PASSIE

TGP Media Producties is een jong bedrijf met een schat aan ervaring.Van bedrijfsfilms tot documentaires en van theaterregistraties tot nieuwsonderwerpen: voor al deze opdrachten kunt u bij TGP Media Producties terecht.

TGP Media Producties is ontstaan vanuit liefde voor het filmvak. Camera- en geluidsman/editor Piet Molenaar en journalist en regieassistent Tessa Molenaar werken aan elke productie – groot of klein – dan ook met volle overgave en weten de opdrachtgevers iedere keer weer van hun vakmanschap te overtuigen.

VOOR WIE?

Voor zowel particulieren als bedrijven staat TGP Media Producties klaar. TGP Media Producties levert een camera/geluidsman en journalist op elke locatie tegen een betaalbare prijs. Ook biedt TGP Media Producties technische diensten aan, zoals het digitaliseren van uw oude beeldmateriaal.

Maak kennis met ons en bespreek uw wensen. TGP Media Producties neemt uw ideeën in de productie mee en bereikt met haar eigen inzichten altijd het gewenste eindresultaat. Neem voor een idee van de mogelijkheden een kijkje in het portfolio van TGP Media Producties.